Begeleider Hugo de Grootstraat

Solliciteer nu

Begeleider Hugo de Grootstraat

24 uur part-time · Leiden


Je ondersteunt onze cliënten in alles waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Je zorgt dat ze op tijd bij hun huisartsafspraak zijn, helpt ze met verhuizen en motiveert ze als ze willen solliciteren. Daarom is bij De Haardstee geen dag hetzelfde. Maar één ding is zeker: jij maakt het verschil voor onze cliënten. Ze kunnen veel zelf, zolang ze de juiste ondersteuning krijgen. Met jouw mensenkennis en lef help je ze verder te kijken dan ze voor mogelijk hielden. Iets voor jou?

Aan het werk als begeleider

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een toegewijde en ervaren begeleider. Je werkt voornamelijk met jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en GGZ problematiek. We werken in diensten: overdag en ‘s avonds.

Dit werk verveelt nooit, je biedt individuele maar ook groepsbegeleiding. Onze cliënten hebben ondersteuning nodig bij sociale interacties, dagelijkse activiteiten, het aanhouden van een gezond dag- en nachtritme, het vinden en behouden van werk/dagbesteding, het bevorderen van hun zelfredzaamheid en het vinden van een goede balans tussen verplichtingen en vrije tijd.

Daarnaast help je hen met praktische zaken zoals omgaan met geld, leren koken, huishoudelijke taken plannen en uitvoeren. Ook zorg je ervoor dat de voortgang en ontwikkelingen goed worden gerapporteerd en geadministreerd.

Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals en hebt een goede werkrelatie met al je collega's. Jouw empathie, deskundigheid, zelfkennis en geduld zijn hierbij onmisbaar. Jij bent toegankelijk, eerlijk, open, rechtvaardig, transparant en (zelf)reflectief.

Een goede samenwerking is essentieel om de best mogelijke zorg te bieden en zorgt er voor dat jij tevreden naar huis gaat als je dienst erop zit.

Is De Haardstee jouw nieuwe werkplek?

Die kans is groot, als je:

 • een relevant diploma op minimaal MBO niveau 3 op zak hebt

 • verschil wil maken in het leven van anderen

 • niet kan wachten om de theorie tot leven te brengen in de praktijk

 • leergierig bent en initiatief durft te nemen

 • sterk in je schoenen staat en je grenzen aan kunt geven

 • openstaat voor ontwikkeling en je makkelijk aanpast

En wat krijg je ervoor terug?


Een open werkomgeving waarin je kunt blijven leren. En:

 • een hoger salaris dan bij andere zorgorganisaties

 • wij bieden je tussen de € 2.672,- en € 3.606,- bruto, op basis van 36 uur

 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Gehandicaptenzorg

 • een hechte organisatie waarin iedereen elkaar kent 

 • zo veel scholing volgen als je zelf wilt

 • elke dag écht onmisbaar werk, voor en met onze cliënten

Meer weten?

Bel dan vooral eens met Wendy Schutte (06-30318466) of Joyce Hubers (06-58850778), beide regiebegeleider op de Hugo de Grootstraat.

Of wil je de persoonlijke verhalen lezen van mensen voor wie we dit werk doen? Kijk dan eens hier. Meer informatie over de locatie vind je hier.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

Wij werken niet met individuele ZZP-ers en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.