Begeleider Flexpool

Vacature gesloten

Begeleider Flexpool

Part-time (uren in overleg) · Leiden - Roelofarendsveen

Je ondersteunt onze cliënten in alles waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Je zorgt dat ze op tijd bij hun huisartsafspraak zijn, helpt ze met verhuizen en motiveert ze als ze willen solliciteren. Daarom is bij De Haardstee geen dag hetzelfde. Maar één ding is zeker: jij maakt het verschil voor onze cliënten. Ze kunnen veel zelf, zolang ze de juiste ondersteuning krijgen. Met jouw mensenkennis en lef help je ze verder te kijken dan ze voor mogelijk hielden. Iets voor jou?

Aan het werk als begeleider Flexpool

Als begeleider Flexpool werk je op verschillende locaties in Leiden e.o.: ambulant, woonlocaties en dagbesteding. Voor de ‘en omgeving’, namelijk de locatie in Roelofarendsveen, zijn wij op zoek naar leuke en flexibele collega’s!

Waar je mee te maken krijgt als begeleider? Van alles! Je bent belangrijk in het dagelijks leven van onze cliënten: je ondersteunt en motiveert ze waar zij dat zelf nodig vinden. De ene vraagt je hem te helpen om zijn verzekeringspapieren in orde te maken, een ander wil dat je een lamp voor hem in elkaar zet. Wat de vraag ook is, jij bent er voor de cliënten en zorgt dat ze hun eigen leven zoveel mogelijk zelf inrichten.

Dit werk verveelt nooit, want we werken in diensten: overdag, ‘s avonds en 's nachts (slaapdienst). Je bent er voor onze bewoners: soms voor praktische hulp, dan weer als luisterend oor. Zo kan het gebeuren dat een cliënt je tijdens een dienst belt omdat het niet goed met hem gaat. Aan jou de taak hem te kalmeren en samen een plan te maken, zodat hij in de toekomst minder last heeft van angsten.

Als begeleider ben je er voor álle bewoners, je moet je aandacht goed kunnen verdelen. Of iemand nu talloze verhalen heeft of juist heel stil is: iedereen heeft op zijn eigen manier behoefte aan contact. Dus je houdt samen met collega’s in de gaten of er voor iedereen voldoende oog is. 

Is De Haardstee jouw nieuwe werkplek?

Die kans is groot, als je:

 • een relevant diploma op minimaal MBO niveau 3 op zak hebt

 • verschil wil maken in het leven van anderen

 • niet kan wachten om de theorie tot leven te brengen in de praktijk

 • leergierig bent en initiatief durft te nemen

 • sterk in je schoenen staat en je grenzen aan kan geven

 • openstaat voor ontwikkeling en je makkelijk aanpast

En wat krijg je ervoor terug?


Een open werkomgeving waarin je kunt blijven leren. En:

 • een hoger salaris dan bij andere zorgorganisaties

 • wij bieden je tussen de € 2.672,- en € 3.606,- bruto, op basis van 36 uur

 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Gehandicaptenzorg

 • een hechte organisatie waarin iedereen elkaar kent 

 • zo veel scholing volgen als je zelf wil

 • elke dag écht onmisbaar werk, voor en met onze cliënten

Meer weten?

Bel dan vooral eens met Rita Beens, teamcoach, via 06-51140984. Of wil je de persoonlijke verhalen lezen van mensen voor wie we dit werk doen? Kijk dan eens hier. Meer informatie over de locaties vind je hier en hier!

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

NB Wij werken niet met individuele ZZP-ers.