Begeleider Bonaireplein

Solliciteer nu

Begeleider Bonaireplein

Begeleider voor 20 uur · Bonaireplein

Je ondersteunt onze cliënten in alles waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Je zorgt dat ze op tijd bij hun huisartsafspraak zijn, helpt ze bij hun ADL en motiveert ze tijdens de dagbesteding die op locatie wordt geboden. Daarom is bij De Haardstee geen dag hetzelfde. Maar één ding is zeker: jij maakt het verschil voor onze cliënten. Het zijn ouder wordende cliënten maar kunnen, met de juiste ondersteuning, nog veel zelf. Met jouw mensenkennis en lef help je ze verder te kijken dan ze voor mogelijk hielden. Iets voor jou?

Aan het werk als begeleider

Waar je mee te maken krijgt als begeleider? Van alles! Je bent belangrijk in het dagelijks leven van onze cliënten: je ondersteunt en motiveert ze waar zij dat zelf nodig vinden. De ene vraagt je hem te helpen om zijn woonkamer anders in te richten, een ander wil dat je haar helpt zoeken naar een maatje waarmee ze haar hobby kan delen. Weer een ander heeft ondersteuning nodig, omdat ze het moeilijk vindt zich aan haar afspraken te houden. Wat de vraag ook is, jij bent er voor de cliënten en zorgt dat ze hun eigen leven zoveel mogelijk zelf inrichten.

Dit werk verveelt nooit, want we werken in diensten: overdag, ‘s avonds en 's nachts (slaapdienst). Je bent er voor onze bewoners: soms voor praktische hulp, dan weer als luisterend oor. Zo kan het gebeuren dat een cliënt je tijdens een dienst belt omdat het niet goed met hem gaat. Aan jou de taak hem te kalmeren en samen een plan te maken, zodat hij in de toekomst minder last heeft van angsten.

Als begeleider ben je er voor álle bewoners, dus je moet je aandacht goed kunnen verdelen. Tijdens de avonddienst schuift een aantal bewoners bijvoorbeeld vaak aan bij de gezamenlijke maaltijd, omdat dit hun enige sociale uitlaatklep is. Maar of iemand nu talloze verhalen heeft of juist heel stil is: iedereen heeft op zijn eigen manier behoefte aan contact. Dus je houdt samen met collega’s in de gaten of er voor iedereen voldoende oog is. 

Is De Haardstee jouw nieuwe werkplek?

Die kans is groot, als je:

 • een relevant diploma op minimaal MBO niveau 3 op zak hebt (neem  contact op als je twijfelt)

 • verschil wil maken in het leven van anderen

 • niet kan wachten om de theorie tot leven te brengen in de praktijk

 • leergierig bent en initiatief durft te nemen

 • sterk in je schoenen staat en je grenzen aan kan geven

 • openstaat voor ontwikkeling en je makkelijk aanpast

En wat krijg je ervoor terug?

Een open werkomgeving waarin je kunt blijven leren. En:

 • een hoger salaris dan bij andere zorgorganisaties

 • wij bieden je tussen de € 2.672,- en € 3.606,- bruto, op basis van 36 uur

 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Gehandicaptenzorg

 • een hechte organisatie waarin iedereen elkaar kent 

 • zo veel scholing volgen als je zelf wil

 • elke dag écht onmisbaar werk, voor en met onze cliënten

Meer weten?

Bel dan vooral eens met Marije Ruigrok, regiebegeleider via 06-21331815 of Judith op den Camp, regiebegeleider via 06–23503036 . Of wil je de persoonlijke verhalen lezen van mensen voor wie we dit werk doen? Kijk dan eens hier. Meer informatie over de locatie vind je hier.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

NB Wij werken niet met individuele ZZP-ers.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.